ساعات کاری دفتر

9:00 تا 18:00

منو
مطالب و مقالات حقوقی
تاریخ انتشار: شنبه 29 شهریور 1399
وکالت در طلاق توافقی - حق طلاق

 وکالت در طلاق توافقی - حق طلاق

طلاق توافقی نوعی طلاق است که بدون اینکه قانون مدنی به آن اشاره ای داشته باشد زوجین با توافق یکدیگر بر سر کلیه مسائل مالی و حضانت و نگهداری فرزند و سایر مسائل اقدام به آن می نمایند و از آنجا که طبق ماده 10 قانون مدنی اصل آزادی اراده هاست و طرفین می توانند هر نوع توافقی که مخالف با قانون نباشد را منعقد نمایند، بنابراین این نوع توافق نیز در نظام حقوق کنونی مورد احترام است و آثار حقوقی بر آن بار خواهد شد. ضمن اینکه زوجین با انتخاب طلاق توافقی در مدت زمان کمتری به نتیجه مطلوب خود می رسند.

 

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 1890

 

مراحل انجام طلاق توافقی

  • پس از حصول توافق، زوجین می توانند برای اینکه به طور مستقیم درگیر مراحل رسیدگی تا صدور حکم و هر آنچه مربوط به این امر است نشوند، ادامه کار خود را به وکلای دادگستری بسپارند.
  • بنابراین آنچه مهم است حصول توافق بین طرفین است که این توافق باید از سوی زوجین حاصل شود. پس از آن تمام مراحل حتی جلسات مشاوره و اجرای صیغه طلاق در حضور وکیل صورت خواهد گرفت.
  • از آنجا که مطرح شدن هر امری در محاکم از دیدگاه حقوقی باید روند خاص خود را طی کند، وکیل مزبور مکلف است به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و دادخواست طلاق را ثبت نماید. (بنابراین تقاضای طلاق در اولین مرحله در قالب دادخواست توسط وکیل مزبور ثبت می شود)
  • پس از ثبت دادخواست طلاق توافقی ، جلسات مشاوره آغاز می شود. این جلسات مشاوره اجباری هستند و از سوی شعبه تعیین شده از سوی دادگاه برگزار می شود.
  • پس از انجام جلسات مشاوره و پافشاری زوجین بر جدایی رای طلاق توافقی که گواهی عدم امکان ساز ش نامیده می شود صادر می شود.
  • لازم به ذکر است مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش سه ماه از تاریخ ابلاغ رای قطعی یا قطعی شدن رای است.
  • در صورتی که ظرف مهلت مقرر گواهی به دفترخانه تسلیم نشود یا ظرف سه ماه از تسلیم مدارک لازم ارائه نگردد، گواهی صادره از درجه اعتبار ساقط شده و کلیه توافقاتی نیز که گواهی مزبور بر اساس آن صادر شده ملغی می گردد.
  • پس لازم است طی این سه ماه وکلای زوجین به دفترخانه رجوع کرده و طلاق را ثبت نمایند.
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

جستجوی مطلب موردنظر
دسته بندی مطالب و مقالات
امور حقوقی و قراردادها
دعاوی ملکی و غیر منقول
انحصار وراثت - ارث - وصیت
دعاوی خانواده و امور حسبی
امور کیفری - جرایم و مجازات ها
دعاوی تجاری - تجار و شرکت ها
دعاوی اداری و روابط کار
مطالب و موضوعات مهم
Skip Navigation Links.

رزرو وقت مشاوره حقوقی با ما

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری و وکیل متخصص، جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.